مدیتیشن

کارما چیست؟|۱۲ قانون کارما که همه باید بدانند

اجازه بدید همین ابتدا از شما سوالی بپرسم… کارما چیست؟ لطفا بهش فکر کنید …

می خوام بعد از خوندن این مقاله درباره کارما ، باز هم همین سوال رو ازتون بپرسم…

تصور بیشتر افراد این است که اگر کسی کار خوبی انجام می دهد، اتفاقات خوبی برایش می افتد. اتفاق بد برای کسی رخ می دهد که او کارمای بدی داشته است.

اما این اصلا کارما نیست

غافلگیر شدین؟ من هم همینطور! همه ما فکر می کنیم می دانیم کارما به چه معناست ، اما آیا واقعا اینگونه است؟

تعریف کارما چیست؟ واقعیت این است که اکثر ما اشتباه می کنیم.

وقتی معنای کارما را به درستی درک کنید، می توان از آن به عنوان ابزاری قدرتمند برای رشد شخصی استفاده کرد.

آیا می خواهید از این ابزار شگفت انگیز برای پیشرفت شخصی استفاده کنید؟ ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید که معنی واقعی کارما چیست و چگونه می تواند بر زندگی شما تأثیر بگذارد.

کارما چیست؟

کارما یک کلمه سانسکریت به معنی “عمل” است. اشاره به چرخه ای از علت و معلول است که مفهوم مهمی در بسیاری از ادیان شرقی ، به ویژه هندوئیسم و ​​بودیسم دارد.

در اصل ، کارما هم به اعمال و هم به عواقب اعمال اشاره دارد.

کارما از کنترل ما خارج نیست . منظور من این است که شما کارهای خوبی انجام نمی دهید با این امید که نتیجه ای خوب به شکل تصادفی بدست آورید .

این یعنی مراحل زندگی ، رشد معنوی و شخصیت شما مستقیماً توسط افکار و اعمال شما شکل می گیرد. حال شما بر آینده شما تأثیر می گذارد.

کارما هیچ ارتباطی با “سرنوشت” ندارد. اگر کاری منفی انجام می دهید ، به این معنی نیست که باید اتفاق منفی برای شما بیفتد تا “یکنواخت شود”.

کارما بر اساس اعمال و افکار شما در هر لحظه است.

کارما چیست؟
کارما به معنای واقعی کلمه “کار یا عمل” است.

تعریف کارما چیست؟

من عاشق این توضیحات ساده و روشن کارما توسط باربارا هستم.

“کلمه” کارما “به معنای” عمل “است ، نه” سرنوشت “. در آیین بودا ، کارما انرژی است که با اقدام ارادی ، از طریق افکار ، گفتار و کردار ایجاد می شود. همه ما هر لحظه کارما ایجاد می کنیم و کارمای ایجاد شده هر لحظه بر ما تأثیر می گذارد. کارما یک عمل است ، نه یک نتیجه. شما می توانید با تغییر دادن اعمال ارادی (عمدی) و الگوهای خود تخریبی ، مسیر زندگی خود را تغییر دهید. “

کارما انرژی است که از عملکردها ، از افکارمان ایجاد می کنیم. این یک نیروی پویاست!

کارما به چه معناست؟

معنای کارما به معنای واقعی کلمه “کار یا عمل” است.

با این حال ، وقتی از کارما صحبت می کنیم ، آنچه که ما به آن اشاره می کنیم “اصل معنوی علت و معلولی است که در آن قصد و اعمال یک فرد (علت) بر آینده آن فرد تأثیر بگذارد (معلول)”.

“شما آنچه می کارید درو می کنید؟” ، به نظر شما آیا کارما به این نزدیک است؟ نزدیک هست ، اما همه اینها نیست!

گرچه کارما”علت و معلول” است، اما باید بدانید که اعمال و افکار شما بر نحوه زندگی شما تأثیر می گذارد.

کارما یعنی اگر می خواهیم همه چیز خوب پیش برود، باید خودمان انسان بهتری باشیم و در راستای رسیدن تلاش کنیم. این کارماست!

سوال انجاست؛ چرا کارما در فرهنگ پاپ فقط این است”شما آنچه را که سزاوار آن هستید ، می گیرید”؟؟؟ زیرا فرهنگ پاپ مسیر آسان را طی می کند. گفتن اینکه “بد باعث بد می شود” بسیار آسان است. اما ما می دانیم در کارما “یک سیستم انرژی پویا وجود دارد که به هر عملی پاسخ می دهد.

کارما سرنوشت نیست. کارما یک قدرت درونی است که ما خوب یا بد را ایجاد می کنیم.

کارما انرژی است. افکار و اقدامات ارادی ماست. انرژی که اکنون و در آینده تولید می کنیم بر ما تأثیر می گذارد. هیچ ارتباطی با پاداش و مجازات ندارد. کارما بی طرفانه است و کنترل بر عهده ماست.

کارما فرآیند علت و معلولی است که در آن اقدامات و اهداف ما مستقیماً بر آینده ما تأثیر می گذارند.

کارما فرآیندی پویاست. وقتی بعد از اتفاق بدی می گوییم “این کارماست” ، منظور ما در واقع “این نتیجه طبیعی اقدامات منفی هست که انجام دادید.”

کارما چیست
کارما”علت و معلول” است، اما باید بدانید که اعمال و افکار شما بر نحوه زندگی شما تأثیر می گذارد.

کارما در آیین مختلف به چه معناست؟

معنای معنوی کارما

کارما در آیین هندو

در آیین هندو ، کارما نقشی اساسی در چرخه تولد دوباره روح دارد. اقداماتی که در گذشته انجام داده اید ، بر خود شما در آینده تأثیر می گذارد.

آیین هندو سه نوع کارما دارد:

سانچیتا: کارمای انباشته شده ما. این کارمای عملی است که قبلاً انجام داده ایم.
Prarabdha: کارمای رسیده. این کارمایی است که در شرایط فعلی ما آماده تجربه است.
کریامانا: کارما فعلی. این همان کارما است که اکنون ایجاد می کنیم و در آینده تجربه خواهد شد.

کارما در آیین بودا

بودیسم در مورد کارما ساده نیست. در آیین بودا می توانید کارما را از طریق تغییر افکار و اعمال تغییر دهید. کارما کمتر به اعمال وابسته است و بیشتر در مورد افکار و وضعیت روانی فرد است.

کارما در جینیسم

در جینیسم ، کارما به جای انرژی ، یک ماده فیزیکی است. کارما از طریق تنفس جذب روح می شود. سپس روح در رابطه با کارمای تجمع یافته خود دوباره متولد می شود.

چگونه می توان از کارما به عنوان یک نیروی راهنما استفاده کرد؟

بهترین راه برای فکر کردن به کارما ، انرژی است که هر لحظه ایجاد می کنید. هر اعمال یا افکار ارادی این انرژی را تولید می کند.

ما این را هر روز احساس می کنیم و برای مجازات یا پاداش آینده ذخیره نمی شود.

با این حال ، اگر تمام وقت به عصبانیت واکنش نشان می دهید، ذهن را برای خشم شرطی می کنید. به همین ترتیب، با واکنش آرام به همه چیز، ذهن را به آرامش دعوت می کنید.

همه این خصوصیات مانند عصبانیت ، نارضایتی ، شادی ، هماهنگی و … را می توان به عنوان بذرهایی که از آنها جوانه زده اید، دید.

وقتی متولد می شویم ، همه این خصوصیات ذهنی و عواطف ذهنی وجود دارند. حال تصور کنید این دانه ها در باغ ذهن شما استراحت می کنند و با افکار ارادی شما دائماً سیراب می شوند. بسته به کاری که انجام می دهید، بذرهای بد یا بذرهای خوب را آبیاری می کنید. این دانه ها می توانند در نهایت به گل تبدیل شوند یا پژمرده شده و از بین بروند.

نکته مهمی که باید درک کنیم این است که انرژی که به این گلها می دهیم انرژی کارمای ماست.

با زندگی سرشار از هوشیاری می توانیم این ذهنیت کارمایی را که در ذهن ما شرطی شده مشاهده کنیم و شروع به تغییر نحوه عکس العمل در زندگی روزمره خود کنیم.

ذهن آگاهی به ما این توانایی را می دهد که گلهایی را که آبیاری می کنیم انتخاب کنیم. بدون ذهن آگاهی ، ما به سادگی در برابر الگوهای تفکر مشروط واکنش نشان می دهیم.

بنابراین برای استفاده از کارما به عنوان نیرویی برای رشد شخصی و معنوی خود ، نیرویی برای منافع بزرگ ، شما فقط باید نور آگاهی را در زندگی خود بتابانید تا انرژی کارما را شناسایی کنید و برای التیام هر انرژی کارمایی که مانع شما می شود تلاش کنید.

کارما یک چرخه معنوی پویا از اعمال و تأثیرات است که ما مستقیماً از طریق افکار ، تصمیمات و اعمال خود کنترل می کنیم. وقتی انتخاب ها و افکار مثبت ایجاد کنیم ، نتایج مثبتی دریافت خواهیم کرد. نه به این دلیل که سرنوشت ساز است ، بلکه به این دلیل است که این نتیجه طبیعی اقدامات قبلی است که ما انجام داده ایم.

با زندگی با دانش کارما ، می توانیم چمدان های ذهنی و نگرانی هایی را که فکر می کنیم به ما اختصاص داده اند کنار بگذاریم و در عوض کنترل زندگی خود را در دست بگیریم.

مطمئناً عواملی وجود دارند که زندگی شما را تحت تأثیر قرار می دهند. اما اگر درک خود را از آنچه صلح واقعی به نظر می رسد عمیق تر کنید ، قادر خواهید بود زندگی را بدون توجه به آنچه در اطراف شما اتفاق می افتد ، کاملاً تجربه کنید.

کارما نشان می دهد که ما آزادی تصمیم گیری در مورد آنچه را که برای ما اتفاق می افتد داریم. این اقدامات و افکار ارادی ما هستند که زندگی ما را اداره می کنند.

منبع

می توان کارما را معادل معنوی قانون حرکت نیوتن دانست. “برای هر عملی عکس العملی برابر اما مخالف وجود دارد.” وقتی ما یک نیروی منفی در فکر ، کلام یا عمل از خود نشان دهیم ، آن انرژی منفی به ما برمی گردد.

کارما = عمل

کارما
قانون کارما در کائنات

۱۲ قانون کارما که همه باید بدانند!

قانون اول کارما: قانون کارما در کائنات ، قانون علت و معلول

هرچیزی که می کارید، همان را درو می کنید.
برای دریافت شادی ، آرامش ، عشق و دوستی ، فرد باید خوشبخت ، صلح جو ، دوست داشتنی و یک انسان واقعی باشد.
هر چیزی که به جهان وارد می کنید، به شما برمی گردد. کائنات همان چیزهایی را به شما بازمی گردانند که شما به کائنات هدیه می دهید.

قانون دوم کارما:قانون کارما در عشق ، قانون آفرینش

زندگی مستلزم درون ماست. این به خودی خود اتفاق نمی افتد.
ما با درون خود و با جهان یکی هستیم.
هر آنچه ما را احاطه می کند به ما سرنخی از وضعیت درونی ما می دهد.
درون خود را با هر آنچه می خواهید در زندگی خود داشته باشید لبریز کنید و خودتان باشید. نیت ما تکامل آفرینش را تعیین می‌کند و با توجه به قانون کارما، آنچه ما در پیرامون خود داریم به بخشی از ما تبدیل می‌گردد.

قانون سوم کارما: قانون تواضع یا فروتنی

اگر می خواهید شرایطی را تغییر دهید ابتدا باید آن را بپذیرید. شخص باید چیزی را بپذیرد تا بتواند آن را تغییر دهد. به زبانی ساده، برای تغییر وضعیت کنونی، ابتدا باید آن را بپذیریم. اگر به جای تغییر در مسائل منفی زندگی، بر خود مسئله منفی تمرکز کنیم، در نقطۀ صفر درجا خواهیم زد.

قانون چهارم کارما : قانون رشد

کارما می گوید برای رشد و تعالی خویش، باید خودمان را تغییر دهیم، نه شرایط و مسائل پیرامونمان را. اگر می خواهیم از نظر معنوی رشد کنیم این خود ما هستیم که باید تغییر کنیم ؛ نه افراد ، مکان ها یا اشیا اطرافمان.
همه آنچه به ما داده می شود خودمان هستیم. این تنها چیزی است که ما بر آن کنترل داریم. تغییر حقیقی فقط زمانی رخ می‌دهد که متعهد شویم آن‌چه که در قلبمان وجود دارد را تغییر دهیم.

قانون پنجم کارما : قانون مسئولیت

زندگی ما نتیجه کارهای خودمان است، نه هیچ چیز دیگری. اگر در زندگی شخصی مشکلی وجود دارد ، مشکل در درون ماست.
مانند آینه هر چیزی که اتفاق می افتد، بازتابی از درون ماست. این یک حقیقت جهانی است؛ فرد باید مسئولیت آنچه در زندگی اش اتفاق می افتد را به عهده بگیرد.

قانون ششم کارما : قانون اتصال

کوچکترین یا به ظاهر کم اهمیت ترین کارها باید به درستی انجام شود، زیرا همه چیز در جهان به هم پیوسته است. هر مرحله به مرحله بعدی منتهی می شود.باد تمام مراحل را انجام دهید. قدم اول یا آخر در اولویت نیستند. برای درست انجام شدن کارها هر دو مورد نیاز هستند. گذشته ، حال و آینده همه به هم پیوسته اند.

قانون هفتم کارما: قانون تمرکز

نمی توان همزمان به دو چیز مختلف فکر کرد. اگر تمرکز ما روی ارزشهای معنوی باشد، ممکن نیست که افکارمان به سمت حرص و آز و عصبانیت برود. این قانون یعنی قانون تمرکز کارما قدرت می آورد. پس ذهن خود را به کمک تمرینات ذهنی مانند مدیتیشن آرام کنید و از این قانون لذت ببرید.

قانون هشتم کارما : قانون بخشش

این قانون کارما قانون هدیه دادن و مهمان نوازی است. اگر کسی چیزی درست را باور کند ، بعداً در زندگی او از آنها خواسته می شود که این حقیقت را نشان دهند. آن‌ چیزی که ما ادعا می کنیم و آن را باور داریم، باید در اعمال ما نیز تجلی یابد. در اینجا جایی است که فرد آنچه را که آنها ادعا می کنند آموخته اند را در عمل انجام می دهد.

قانون نهم کارما : قانون اینجا و اکنون

گذشته و آینده را فراموش کنید. اگر به عقب نگاه می کنید تا گذشته را بررسی کنید یا نگران آینده هستید ، نمی توان در اینجا و اکنون حضور داشته باشید. افکار قدیمی ، الگوهای رفتاری قدیمی و رویاهای قدیمی مانع داشتن افکار جدید برای رشد و تعالی می شوند.

قانون دهم کارما : قانون تغییر

تاریخ تکرار می شود تا زمانی که درسهایی را یاد بگیریم که برای تغییر مسیر خود نیاز داریم.

قانون یازدهم کارما : قانون صبر و پاداش

هر پاداشی به زحمت و تلاش اولیه نیاز دارد. پاداش هایی با ارزش ماندگار به تلاش و صبوری مداوم نیاز دارند. لذت واقعی ناشی از انجام کاری است که فرد باید انجام دهد و دانستن اینکه پاداش در زمان خودش خواهد آمد. صبور باشید.

قانون دوازدهم کارما : قانون اهمیت و الهام بخش

هرچقدر برای کاری انرژی بگذارید، به همان انداره نتیجه می‌گیرید. ارزش واقعی هر چیز نتیجه مستقیم انرژی و نیتی است که برای آن می گذارید. هر مشارکتی سهمی در کل دارد. مشارکت های دوست داشتنی باعث زنده شدن و الهام بخشیدن به کل می شود.

قانون کارما

کارما در اسلام

در آیه ای از قرآن می فرماید: تا وقتی که مرگ به یکی از آنها رسید ، او می گوید: “پروردگارا ، مرا برگردان ، تا در آنچه که پشت سر گذاشته ام نیکی کنم.” هرگز! این فقط یک کلمه است که او می گوید؛ و پشت سر آنها (کافران) مانعی است تا روزی که قیام کنند. (قرآن)

مرگ پایان زندگی گذرا ما در دنیا و آغاز زندگی بیکران ما در آخرت است. بنابراین اسلام ما را ملزم می کند که به بهشت ​​و جهنم ایمان داشته باشیم. ما در این زندگی متولد شده ایم و سپس می میریم. پس از زنده شدن دوباره زندگی اخروی و ابدی در آخرت را آغاز خواهیم کرد. خداوند همچنین توضیح می دهد که اگر ما بخواهیم “دوباره برگردیم و دوباره امتحان کنیم” بی معنی خواهد بود زیرا بدون شک اشتباهات خود را تکرار می کنیم.

“اما اگر آنها به دنیا برگردانده شوند ، مطمئناً به آنچه منع شده بود باز می گشتند.” (قرآن)

اعمال و اعتقادات ما آخرت ما را تعیین می کند و ما در انتخاب نحوه رفتار خود اختیار داریم. بنابراین ، رفتار ما در این جهان بسیار مهم است. برای تضمین جایگاه ما در بهشت ​​، یک انسان باید زندگی خوب و صالحی داشته باشد.

“هرکس به حق رفتار کند – چه زن و چه مرد – مطمئناً زندگی خوبی به آنها خواهیم بخشید (در این دنیا با احترام ، قناعت و روزی حلال) و قطعاً به آنها پاداش متناسب با بهترین ها می دهیم. (یعنی بهشت ​​در آخرت). ” (قرآن)

گرچه در اسلام مفهومی از کارما وجود ندارد ، اما در واقع بین اعمال و اعمال ما و آینده ما چه در این دنیا و چه در جهان دیگر ارتباط وجود دارد. هر شخصی باید با عواقب اعمال خود روبرو شود. اما اسلام به جای اینکه مشمول یک قانون تغییرناپذیر باشد که در آن انسان درمانده باشد ، راههای تغییر سرنوشت و انتخاب مقصد را به ما پیشنهاد می کند. وقتی از قوانین و دستورات خدا پیروی می کنیم ، در مسیری به سوی آخرت سعادتمند هستیم. اگر از طرف دیگر ، ما انتخاب کنیم که از خدا سرپیچی کنیم ، همیشه دری برای بخشش وجود دارد. خداوند توبه ما را می پذیرد و رجوع به او را برای ما آسان می کند. او درباره تمام اقدامات ما قضاوت می کند و کسی است که نتیجه نهایی ما را تعیین می کند.

اسلام می گوید که اعمال خوب منجر به نتایج خوب و اقدامات بد ناگزیر منجر به نتایج بد می شود. با این حال ، ما این فرصت را داریم که با توبه و رفتار خوب ، گناهان خود را پاک کنیم.

کارما یک سبک زندگی است که تفکر و اعمال مثبت را تقویت می کند.
کارما به معنای مجازات نیست. به خاطر تعلیم و تربیت موجود است. چگونه دیگری ممکن است بیاموزد که چگونه یک فرد خوب باشد ، اگر هرگز به او یاد ندهند که اقدامات منفی اشتباه است.

یکی از مزیت های دانستن کارما رابطه آن با کندالینی و چاکراست. درباره کندالینی و چاکرا بیشتر بخوانید و رابطه کارما را با آنها درک کنید.

منبع

کارما چیست؟

“کلمه” کارما “به معنای” عمل “است ، نه” سرنوشت “. در آیین بودا ، کارما انرژی است که با اقدام ارادی ، از طریق افکار ، گفتار و کردار ایجاد می شود.

قانون علت و معلول در کارما به چه معناست؟

هر چیزی که به جهان وارد می کنید، به شما برمی گردد. کائنات همان چیزهایی را به شما بازمی گردانند که شما به کائنات هدیه می دهید.

نظر اسلام درباره کارما چیست؟

اسلام به جای اینکه مشمول یک قانون تغییرناپذیر باشد که در آن انسان درمانده باشد ، راههای تغییر سرنوشت و انتخاب مقصد را به ما پیشنهاد می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا