مدیتیشن

چرا بعد از مدیتیشن احساس گریه یا سردرد دارید؟

تا حالا براتون پیش اومده که بعد از مدیتیشن بغض می کنید و گریه کنید. در ابتدای مدیتیشن، همه چیز آرام است اما در طول مدیتیشن با تمرین تنفس، احساس بغض خواهید داشت. احساس می کنید که اشک در چشمانتان حلقه می زند و قبل از اینکه متوجه شوید، گریه می کنید.
می دونم که اصلا انتظار همچین چیزی رو بعد از مدیتیشن نداشتید. از خودتون می پرسید که این گریه کردن طبیعیست و یا مشکلی در شماست؟ ما میخوایم با مدیتیشن احساس بهتری داشته باشیم چرا این اتفاقات میفته؟ اینها سوالاتی هست دلیلش رو با هم در این مقاله از آکادمی فیتنس می خوانیم.

از خیلی از افرادی که مدیتیشن رو انجام میدادن سوال شده و اینجوری به نظر میرسه که گریه در طول مدیتیشن یا سردرد بعد از اون بسیار رایجه. اگرچه مدیتیشن معمولاً به عنوان یک تسکین دهنده استرس برای بسیاری از افراد عمل می کند، اما گاهی اوقات می تواند احساسات عجیبی رو به وجود بیاره که انتظارش رو نداشتید؛ از جمله گریه کردن.

“رها کردن هر چیز” در نهایت می تواند برای شما درمان باشد.

سردرد بعد از مدیتیشن

دلایل گریه بعد از مدیتیشن چیست؟

بسیاری از ما میانجیگری را با زمان آرامش مرتبط می‌دانیم ، فرصتی برای یافتن تعادل عاطفی. تحقیقات نشان داده که تمرین مدیتیشن می تواند استرس و اضطراب را کاهش دهد. مدیتیشن فواید بسیاری دارد که در مقاله های قبل درباره اثرات و فواید مدیتیشن صحبت کردیم. ما مدیتیشن را برای رهایی از هیاهو و شلوغی های ذهن انجام می دهیم؛ در این حالت احساسات شما قوی تر می شود.

این احساسات می تواند که برای کنار آمدن با مشغله های زندگی باشد، که رویارویی با آنها بسیار دشوار است.

گاهی مدیتیشن باعث احساس خفگی و بغض در شما شود؛ در ادامه می تواند شما را به گریه بیندازد. بسیاری از افراد این را تجربه می‌کنند؛ اما این اتفاق همیشگی نیست.

چگونه با گریه بعد از مدیتیشن کنار بیاییم؟

به طور کلی، گریه کردن در حین مدیتیشن می تواند مثبت باشد، زیرا احساسات شما را درگیر می کند. بذارید چند نکته مهم رو بهتون بگم :

گریه همیشه چیز بدی نیست
به بسیاری از ما آموخته‌اند که گریه کردن نوعی ضعف است؛ درنتیجه وقتی بزرگتر می‌شویم، باید احساسات خود را سرکوب کنیم. حقیقت این است که گریه کردن به هیچ وجه نشانه ضعف نیست. احساس غم و اندوه و آسیب پذیری بخشی از انسان بودن است و یادگیری نحوه بیان آن مهم است و می تواند بسیار درمانی باشد.
بسیاری از مردم فکر می کنند که مدیتیشن به معنای داشتن ذهنی روشن و عاری از افکار و احساسات است. اما هدف مدیتیشن حذف کامل افکار یا احساسات نیست، بلکه این است که بتوانیم افکار را همانطور که می‌آیند بپذیریم. هدف این است که یاد بگیریم آنها را رها کنیم.

اگر احساس کردید در حین مدیتیشن گریه می کنید، می توانید از این فرصتی برای تمرین عشق به خود و پذیرش خود استفاده کنید. چیکار کنیم؟؟؟

در زمان گریه به افکاری که در اون لحظه دارید توجه کنید.
میخواید جلوی گریه تون رو بگیرید؟ آیا به خاطر احساساتی بودن بیش از حد حس بدی دارید؟ چه افکار دارید؟
هر فکری که دارید، سعی کنید آنها را قضاوت نکنید.
در حالی که گریه می کنید، به آنچه در بدنتان می گذرد توجه کنید.
آیا نفس کشیدن شما سخت تر و سنگین تر از حد معمول است؟ آرام باشید.

برای پردازش تجربیات خود کمی زمان بگذارید
افکاری که شما را در طول مدیتیشن آزار می دهد با یک دوست یا مشاور درمیان بگذارید. به خودتان سخت نگیرید و چند روز استراحت و از خودتان مراقبت کنید. می توانید حرکاتی مثل تمرین یوگا یا پیاده روی در طبیعت را انجام دهید که هر دو برای شفابخشی موثرند.

یک دفترچه یادداشت بردارید، یک تایمر برای 10 دقیقه تنظیم کنید و فقط هر چیزی که به ذهنتان می رسد را بنویسید. لازم نیست این نوشته را به کسی نشان دهید. نوشتن افکار و احساسات بعد از گریه می تواند به شما کمک کند تا خود را بهتر درک کنید و با احساسات خود ارتباط بیشتری برقرار کنید.

مدیتیشن با گریه خوبه یا بد؟

معمولاً گریه‌ای که در طول مدیتیشن اتفاق می‌افتد، فرصتی برای بیرون ریختن برخی از احساسات فروخورده است که می‌تواند از بین برود.

اگر متوجه شدید که مدیتیشن واکنش‌های هیجانی شدیدی را ایجاد می‌کند که عملکرد بدنتان را دشوار می‌کند یا چالش‌های فعلی سلامت روان شما را بهم می ریزد، با یک درمانگر یا روانپزشک ملاقات کنید.

حتما درباره احساساتی که دارید با یک نفر صحبت کنید. داشتن کسی که در مورد احساسات خود با او صحبت کنید همیشه چیز خوبی است.

گریه بعد از مدیتیشن

دلایل سردرد بعد از مدیتیشن چیست؟

سردرد مدیتیشن، نتیجه تمرینات اشتباه است. دلیل هاش رو باهم ببینیم…

فشار بیش از حد

اگر در زمان مدیتیشن فشار زیادی به شما وارد شود، مخصوصا روزهای اولی که مدیتیشن را انجام می دهید ممکن است این اتفاق بیفتد. در هنگام مدیتیشن به خودتان فشار نیاورید و بدنتان را منقبض نکنید.

فشار آوردن به چشم‌ها

گاهی فکر می‌کنید باید با چشم‌ها افکارتان را متمرکز کنید. مثلا تمرکز روی نوک بینی یا اجزای بدن‌؛ این کار باعث فشار آوردن بیش از حد به چشم ها و سردرد می‌شود. بهتر است این تمرکز در ذهن شما اتفاق بیفتد. 

ورود و خروج سریع به مراقبه

بعضی از افراد اعتقادشان بر این است که اگر بدون هیچ مکث و تمرینات تنفسی وارد تمرینات مدیتیشن شوید و یا از آن خارج شوید، می تواند دلیل این باشد.

فیزیک بدنی نامناسب

فیزیک بدنی نامناسب در هنگام مدیتیشن می تواند دلیل بعدی سردرد بعد از مدیتیشن باشد. نشسته یا خوابیده باید به شکلی باشد که ستون فقراتتان آسیب نبیند.

کلام پایانی

اگر احساس کردید که نیاز به مشورت دارید حتما با یک مشاور صحبت کنید، احساساتتان را سرکوب نکنید، آرامش و حال خوب را با مدیتیشن تجربه کنید.

منبع

بیشترین جستجو ها :

  • https://academyfitness net/cry-meditation/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا